Diensten

Bedrijfsvloeren

Nog altijd wordt in de bouw het meest gebruik gemaakt van traditioneel gewapende betonvloeren. Denk hierbij aan belaste vloeren in parkeergarages en bedrijfshallen, maar ook aan zwaarder belaste berijdbare vlakdelen in de weg- en waterbouwprojecten. Of een vloer enkel of dubbel gewapend wordt, is afhankelijk van de ondergrond en de belasting die de vloer te wachten staat. Voor veel vloeren is enkele bewapening voldoende, dubbele bewapening komt het meest voor bij onderheide ondergrond en vloeistofdichte vloeren. Een traditioneel dubbel gewapende vloer kan worden uitgevoerd met een werkvloer van celbeton.

Keldervloeren / Parkeergarages

Een kelder is niet meer alleen een ‘ouderwetse’ kelder voor onder het huis, maar veel meer! TBT Betonvloeren maakt waterdichte prefabbeton kelders die zowel boven als onder de grond kunnen worden geplaatst. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een kelder gebruiken als basis voor een aanbouw, uitbouw of bij een verbouwing. De kelder kan dan dienen als studio of extra kamer. Een kelder biedt een toegevoegde waarde aan uw huis.

Elke parkeergarage heeft zijn eigen doelgroep en gebruiksfunctie, wat ook weer zijn eigen wensen meebrengt. Door de combinatie van de plot, doelgroep, functie en wensen maakt het dat elke parkeergarage uniek is. Wanneer het gaat om ondergronds of bovengronds parkeren.

Garages / Schuren

Wilt u bij u thuis een nieuwe garagevloer laten aanleggen? TBT Betonvloeren helpt u daar graag bij! Wij zijn specialist in betonwerk en kunnen op dat gebied vrijwel alles voor u betekenen. Ons expertisegebied is enorm breed. We hebben namelijk veel ervaring opgedaan op verschillende gebieden. Zo hebben we betonnen vloeren aangelegd bij fabriekshallen, wasstraten, groothandels en niet te vergeten bij de mensen thuis. Het aanleggen van een garagevloer voeren wij daarom zonder probleem voor u uit. Als de vloer eenmaal opgeleverd is, hoeft u er niets meer aan te doen en kan-ie gelijk worden gebruikt. U zou daarna nog kunnen kiezen om bijvoorbeeld betonnen coatings op de nieuwe betonnen vloer te leggen.

Erfverharding

Naast het storten van betonvloeren kunnen we ook uw erf verharden. Denkt u hierbij aan erfverharding rondom uw woning, schuur, bedrijfsruimte, inritten en kavelpaden. Erfverharding kan zelfs plaatsvinden op een slechte ondergrond. Doorgaans wordt het erf bij erfverharding niet glad gevlinderd, maar fijn gebezemd om gladheid te voorkomen. Niet elk soort beton is geschikt voor elke omgeving. Als beton aan weer en wind word blootgesteld, moeten er hogere eisen aan het te gebruiken beton worden gesteld. Voor bouwwerken die met strooizout in aanraking komen zijn zeer hoge eisen aan het beton vereist. Daartoe wordt beton ingedeeld in verschillende milieuklassen.

Tankstations

Een tankstation moet aan heel wat regels voldoen. Een van de belangrijkste vereisten aan een tankstation is het aanleggen van een vloeistofdichte vloer voor tankstation en omgeving. Dit is van groot belang, omdat een tankstation bij uitstek een plek is waar schadelijke vloeistoffen vrij kunnen komen. Als deze in de bodem terechtkomen levert dit verontreiniging van de bodem op. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar kan u ook op een fikse boete komen te staan. TBT Betonvloeren kan ervoor zorgen dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Wij zijn ervaren in het aanleggen van vloeistofvrije vloeren, en nemen u bij dit proces alle stappen uit handen.

Woonbeton

Woonbeton is de verzamelnaam voor alle cementgebonden gietvloeren die binnenshuis aangebracht worden. Maar u vindt deze slijtvaste en onderhoudsvriendelijke gietvloeren ook in winkels en kantoren. De term woonbeton is dan ook niet helemaal correct, hoewel het natuurlijk wel aangeeft dat dit type vloerafwerkingen uitstekend geschikt zijn om er comfortabel op te leven.