Over ons

Wie zijn wij

Onze bewerkingen onderscheiden zich door het verhogen van de duurzaamheid en functionaliteit van het betonoppervlak wat wij behandelen, hierbij houden wij rekening met de esthetische waarde van het oppervlak.

Een betonvloer geeft uw woning of bedrijfspand een stoere, robuuste en industriële uitstraling. Omdat een betonvloer gegoten wordt, krijgt u een naadloze vloer die stof en vuil afstoot. De betonnen vloer is gemakkelijk schoon te houden en daarom zeer geschikt voor mensen met een allergie. Daarnaast is een betonvloer gemakkelijk te combineren met vloerverwarming, door middel van onze All-in Constructie. De vloerspecialisten van TBT Betonvloeren geven u graag advies over de mogelijkheden van deze duurzame cementgebonden gietvloer. Ook kunnen wij geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u opstellen. Bij TBT Betonvloeren geloven we in een persoonlijke aanpak en komen we dus ook graag kosteloos bij u langs om de mogelijkheden door te nemen.


De voordelen van een betonvloer

Zoals elk materiaal heeft ook beton specifieke eigenschappen die zowel positieve als negatieve gevolgen kunnen hebben. In dit artikel overlopen we de belangrijkste eigenschappen van betonnen vloeren. Weeg de nadelen en voordelen goed af alvorens te beslissen of een betonvloer ook voor jouw woning is weggelegd.

  • Duurzaam - kras-, kleur- en slijtvast
  • Naadloze vloer - onderhoudsvriendelijk
  • Veelzijdig - brandvertragend en geluiddempend
  • Anti-allergie - stof- en vuilafstotend
  • Uitstraling - stoer, warm en zacht tegelijk

Partners